Fordelsprogram

Haalogaland Kajakk tilbyr i 2021- sesongen følgende fordelsprogram til sine deltakere:

  1. Deltakere som har gjennomført grunnkurs hos Haalogaland Kajakk kan delta på kurset introduksjonskurs videregående rednings- og rulleteknikker til kraftig redusert pris.  Rullegaranti!  Du får ikke pengene igjen, men du kan delta på så mange kurs du ønsker inntil rulla sitter.
  2. Alle deltakere på grunnkurs i regi av Haalogaland Kajakk kan delta gratis på senere grunnkurs for å opprettholde kunnskaper og ferdigheter.  Betingelsen er at deltakeren stiller med eget utstyr, og at det er ledig plass på kurset.
  3. Rabatt ved deltakelse på teknikkurs som arrangeres av Haalogaland Kajakk
  4. Gratis utstyrsveiledning ved kjøp av utstyr etter kurset.  Vi vet at det ikke er lett å finne ut hvilken kajakk man skal kjøpe.  Vi har samlet opp en betydelig mengde kunnskap om kajakker og kajakkutstyr de siste 10-12 årene, og vi  vil gjerne dele denne kunnskapen med deg.  Anskaffelse av komplett kajakkutstyr  innebærer en investering på 20 – 30.000 kroner. Det finnes mange  forskjellige kajakkmodeller, årer, drakter etc. å velge mellom, og der er fallgruber man kan gå i.Det finnes eksempler på at  førstegangskjøpere ender opp med utstyr som ikke passer til det behovet man har. Typiske eksempler er at kajakken er for stor, for trang,  for dårlig stabilitet i forhold til brukeren, for dårlig kvalitet m.m.  Da kan utstyret fort bli hengende ubrukt i garasjen etter et par turer.  Feilkjøp kan fort koste mange tusenlapper ekstra.  Det kan derfor være greit å kunne støtte seg på råd og veiledning fra en uavhengig rådgiver før man går til innkjøp av utstyr.

    Vi ønsker at de som tar kurs hos Haalogaland Kajakk, ender opp med riktig utstyr på første forsøk.  Derfor får alle kursdeltakere, som gjennomfører grunnkurs hos Haalogaland Kajakk, tilbud om gratis utstyrsveiledning.  I praksis vil det si at vi møtes, eller «skyper», en ettermiddag/kveld etter kurset, hvor vi sammen kartlegger hva som er  behovet.  Vi ser på ulike kajakkmodeller og annet utstyr og lager en oversikt over anbefalt utstyr.

 

 

 

 

 

I